• Nani Auvinen

    Tervetuloa sivuilleni! Olen meikkaaja-maskeeraaja

    Innostuin maskeeraamisen maailmasta vuonna 2014. Matkani maskeeraajaksi alkoi YouTuben ihmeellistä maailmasta, josta katsoin paljon opetusmateriaalia kauneusmeikeistä. Myöhemmin kuvioihin alkoi tulla myös erikoisefektit ja satuhahmot. Vuonna 2016 voitin Rimmel London meikkikilpailun ja matkustin Lontooseen tekemään Youtuben ja Rimmelin kanssa yhteistyötä, myös Be beauty or creepy blogi sai alkunsa. Yksityiskoulu ei ollut minulle vaihtoehto, joten haalin tietoa lainaten alan oppikirjoja ja harjoittelin paljon itsekseni. Onnekseni löysin Stadin ammattiopiston, josta löytyy Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto, osaamisala maskeeraus. Sinne oli päästävä ! ja pääsinkin. Sain ammatikseni syyskuussa 2020 meikkaaja-maskeeraajan paperit ja kokemusta ehti kertymään teatterista elokuviin kouluni aikana itseopin lisäksi.

    TAIDOT: Tehostemaskeeraus, TV- & elokuvamaskeeraus, editorial, teatterimaskeeraus, maskeeraussuunnittelu, kampaukset, hiukset

    yritykset & yksityisasiakkaat

    Asiakasmeikit – päivämeikit, juhlameikit, häämeikit, kuvausmeikit, ota yhteyttä projektisi tiimoilta ja kysy hinnoittelusta tarvettasi varten !