• Testissä: Cocoa Brown By Marissa Carter

   posted in Iho by nanikaroliina on marraskuu 14, 2018

   cocoa brown by marissa carter

   Onko Cocoa Brown by Marissa Carter – tuotesarja sinulle tuttu ? Itse löysin sen kesällä ja ihastuin siihen heti. Sain nyt Kauneutta.com verkkokaupalta muutamia tuotteita testiin, jotka eivät olleet minulle vielä tuttuja.

   Cocoa Brown By Marissa Carter sarja on eläinkokeeton ja parabeeniton. Tuotteet sisältävät kasviperäistä DHA:aata ja sopivat myös herkälle iholle. Päivettävät tuotteet tuoksuvat tahitingardenialle, jonka tuoksu ei ole liian voimakas. Omana lempparina on myös suklainen vartalovoide Chocolate Whip, jonka tuoksu muistuttaa kaakota.

   cocoa brown by marissa carter

    

   CB GOLDEN GODDESS kuivaöljy: Antaa kauniin kuultavan kultaisen kimmellyksen iholle ja korostaa rusketusta. Jättää ihon aavistuksen tahmean oloiseksi, mutta kimmelystä jää suihkun jälkeenkin, jolloin iho on todella pehmeä.

   CB Face & Body Self Tanning Wipes: Liinat sopivat hyvin myös kasvoille, sävy tulee esille hitaasti, joten miinus on se ettei tiedä onko saanut sävyn tasaisesti iholle. Päivetys pysyy hyvin eikä lähde ekassa suihkussa kokonaan.

   cocoa brown by marissa carter

    

   Cocoa Brown By Marissa Carter – Itseruskettavat Mousset:

   Cocoa brown by Marissa Carter – sarjasta löytyy useampi mousse. Kaikkien niiden kuivumis aika on todella nopea, eikä iho jää tahmeaksi, mikä on suuri plussa. Mousset levittyvät iholle hyvin, vaikka kuivumis aika onkin nopea.

   Orginal MEDIUM Shade 1 Hour Tan : Antaa kivan päivetyksen tunnissa ja kehittyy iholla tummemmaksi mitä pidempään antaa sen olla iholla ennen suihkua. Suihkun jälkeen iholle jää nätisti väriä eikä päivetys valu viemäristä välittömästi alas.

   DARK Shade 1 Hour Tan : Niin kuin medium shade, toimii Dark shade samalla tavalla, mutta päivetys on tummempi ja kestää ehkä pidemmän ajan tummuudesta johtuen.

   Night & day tan 2-in-1 : Antaa välittömästi kauniin päivetyksen, kuivuu nopeiten, joten tämän voi levittää ennen juhlimista ja pukeutua huoletta.

    

   • Vinkki: Rusketus pysyy kauniina ja pitkään suihkujen välillä, kun käyttää kosteuttavia vartalovoiteita ja kuorintaa kertojen välillä. Löydät vinkit itseruskettavien käyttöön ja miten sävy saadaan pysymään kauniina pitkään postauksesta: Itseruskettavan levitys vinkit
  • Leave a Reply