• Cutrin reflection rose

   posted in Hiukset by nanikaroliina on elokuu 31, 2018

   Cutrin reflection rose

   Cutrin reflection rose on suoraväriä sisältävä tehohoito. Suoraväri ei niin sanotusti värjää hiusta, niinkuin hiusväri, vaan sävyttää hiuksen suomukerroksen pinnan.

   Suoraväriä sisältävät hoitoaineet ja shampoot ylläpitävät olemasaolevaa hiusväriä. Jos hius on kovin huokoinen ja vaalennettu ns. puhki voi se imaista suoravärin itseensä niin, ettei se lähdekään pesuissa pois niinkuin on tarkoitus.

   cutrin rose kokemuksia

   Vinkki: Suoraväri sävyjä voi sekoittaa keskenään halutun sävyn saamiseksi .

   Ennen kuin värjäsin hiukseni tummaksi, kokeilin Cutrin reflection rose sävyttävää hoitoa hiuksiin. Sävy olisi hellä vaaleanpunainen ihan vaaleaan pohjaan, mutta omani oli kuitenki kellertävä ja aurinko tehnyt myös taikojaan ..

   Tulos oli vaaleanpunaista ja ruusukultaa. Eli mitä tummempi/kellertävämpi pohja on tuloksena ruusukultaan menevä sävy, melkein valkoiseen ja kylmään pohjaan vaaleanpunainen, eli lopputulos riippuu hiuksen tummuusasteesta.

   cutrin rose kokemuksia

   Sävy pysyy hiuksessa jokusen pesun ja haalistui tasaisesti ja nätisti pois. Hoitoaine itsessään on räväkän pinkki ja sen voi sekoittaa normi hoitsikan sekaan jos ei uskalla laittaa sitä sinällään tukkaan. Suosittelen ehdottomasti tekemään näin jos hius on rankasti vaalennettu.

   Lisää hiusaiheisia postauksia löydät kategoriasta Hiukset

  • Leave a Reply