• Itseruskettavan levitys vinkit

   posted in Iho by nanikaroliina on marraskuu 27, 2018

   itseruskettavan levitys

   Olen löytänyt omalle iholleni hyvin toimivan rutiinin itseruskettavien levityksessä. Käytän Cocoa Brown by Marissa Carter – tuotesarjaa. Tuotteet sopivat myös kasvoille mikä on suuri plussa. Itseruskettavan levityksen ABC – sopii rutiiniin on käytössä mikä tahansa tuotesarja.

   A) Kuori iho – CB Tough Stuff 3 in 1 Body Scrub -vartalokuorinta

   B) Kosteuta – CB by Marissa Carter Chocolate Whip Oil-Free Body Moisturiser

   C) Seuraavana aamuna levitä itseruskettava mousse hanskaa käyttäen – CB by Marissa Carter 1 Hour Tan Mousseitseruskettavan levitys

   A) Ihon kuoriminen auttaa saamaan ihosta tasaisemman ja pehmeämmän. Kuori erityisesti kaula, kädet, kyynerpäät ja polvet. Kuorinnan jälkeen on tärkeää pitää ihon kosteudesta huolta, jotta ihoon ei jää kuivuutta.

    B) & C) Kosteutettu iho on tasainen ja siihen itseruskettava mousse levittyy hyvin ja tasaisesti hanskan avulla pyörivin liikkein. CB by Marissa Carter 1 Hour Tan Mousse tehty päivetys säilyy iholla suihkujen jälkeenkin, joten ihon kosteudesta pitää huolen vartalovoide, jolloin päivetys pysyy kauniinaja lähtee tasaisesti.

   itseruskettavan levitys

   Itseruskettavan levitys rutiini alkaa uudelleen kuorinnalla, kun päivetys on haalistunut . Voit lukea tuotetestailua Cocoa Brown by Marissa Carter – sarjasta täältä, jos etsit  itsellesi hyvän tuoksuista ja toimivaa ir-tuotesarjaa 🙂

   Tuotteet:

   • COCOA BROWN By Marissa Carter Hour Tan Mousse
   • COCOA BROWN GOLDEN GODDESS kuivaöljy
   • Rimmel London MATCH PERFECTION – meikkivoide 200 soft beige
   • Makeup revolution – ultra blush palette Golden Sugar
   • NYX TAME&FRAME pomade – kulmaväri
  • Leave a Reply