• Kuinka klipsipidennys laitetaan

   posted in Hiukset by nanikaroliina on kesäkuu 14, 2016

   kuinka klipsipidennys laitetaan
    Hellou ! Tein teille tutoriaalin siitä, kuinka klipsipidennys laitetaan. Se on tosi nopea ja helppo tapa saada pituutta tai paksuutta hiuksiin nopeasti, ilman, että hius kärsii. Esimerkiksi Irresistibleltä löytyy erilaisia klipsipidennyksiä, joista mulla on ollut the Silky Touch kokeilussa.

   200g pakkaus sisältää 10 + kokeilu osion, josta voi katsoa onko väri hyvä. 10:mästä osiosta yksi on normaalia paksumpi, joka käy myös pelkäksi tuuhennokseksi jos on jo pitkät hiukset. Itse tykkään siitä, että se nopeuttaa näiden laittoa entisestään. Oma hius sulautuu nätisti pidennyksiin.
    Arvosanaksi sanoisin 4 / 5 🙂

   Videolla on tutoriaali, jossa näkyy osio kerrallaan miten pidennys asettuu paikoilleen.

   klipsipidennykset

   Lopuksi pieni kikka, jolla saa omat lyhyemmät niskahiukset piiloon:

   Letitä omat niskahiukset kuvanmukaisesti ja pyöräytä niskaan kiinni pinneillä ristikiinnityksellä, jolloin pidennystä lyhyemmät hiukset ei hypähtele esiin edestäpäin katsottuna.

  • Comments

   1. inka on

    Toi sun tukkas on kyllä kivan näkönen!<3

   2. Pikku hiljaa alkaa oleen joo sen värinen ku pitää ! 🙂 Kiitos <3

   3. Milla K on

    Oi tosi kiva ja hyvin toteutettu video! 🙂 mun pitäis kyllä hankkia uudet klipsipidennykset! Osaatko yhtään sanoa kuinka kauan noi pysyy hyvänä? 🙂 ja minkä hintanen toi setti on? 🙂 näyttää tosi hyvältä!

   4. Kiva kuulla, että tykkäsit ! :)) hmm .. hinta muokkautuu sen mukaan, kuinka pitkät pidennykset haluat 🙂 79e – 200e. Mulla on tän firman tukka ekaa kertaa, joten en osaa vielä sanoa kauan nää pysyy hyvänä, mutta yleensä mulla on klipsipidennys 6- 12 kk riippuen kuinka paljon käytän niitä 🙂 Raportoin kyllä näistä myöhemmin, kun ne ovat olleet mulla kauemmin 😛

   5. Jenna on

    Vautsi, pidennykset näyttää tosi nätin näkösiltä ja luonnollisilta. Itsellä ei oo tuollasista pidennyksistä kokemusta, mutta näyttää siltä, että ne on helppo käyttää 🙂 ihana video <3

   6. Klipsit on kyllä tosi nopsat ja helpot ! 🙂 Kiitos <3

   Leave a Reply