• kuinka saada keltaisuus pois hiuksista ?

   posted in Hiukset by nanikaroliina on tammikuu 21, 2016
   kuinka saada keltaisuus pois hiuksista
    
   Minulla on hiuksissa löytynyt aikamoinen kirjo värejä vuosien varrella mustan ja vaalean välillä, joskus violetin ja punaisen sävyihin. Olen kuitenkin tykästynyt kylmään vaaleaan kovin, vaikka joskus se himo muihin väreihin iskee ..  kun olin päässyt vihdoin siihen täydelliseen sävyyn viime vuonna tein tempauksen ja värjäsin herkullisen punaisen … Tykkäsin väristä hirmuisesti, mutta nyt voin vain kysyä itseltä miksi värjäsin ne kovalla vaivalla saadut vaaleat?  Onneksi on monta ratkaisua kuinka saada keltaisuus pois hiuksista ja tässä niistä yksi :
    

   maniscpanic

   Nyt on menty jonkin aikaa aika lämpimillä sävyillä vaaleissa hiuksissa, ja vihdoin olen saanut omien hiuksien sävyn sellaiseksi, että sen sävyttäminen onnistuu keveillä jutulla. Suoraväreillä ja sävytteillä. 

   Kuinka saada keltaisuus pois hiuksista ?

   Käytän sävytykseen Manic Panic – purple haze suoraväriä. Se on valmis käytettäväksi sellaisenaan, tai sitä voi käyttää hoitoaineiden ja shampoiden kanssa seoksena.

   Sävutyksen lopputulokseen vaikuttaa:

   • hiusten kunto ja väri
   • lämpö ja aika
   • kuinka paljon suoraväriä laittaa seokseen
   • Mitä vaaleampi pohjasävy ja kuivempi hius sen voimakkaampi lopputulos.
    
   kuinka saada keltaisuus pois hiuksista ennen ja jalkeen
   Kokeilin laittaa Purple haze sävyä + hoitsikkaa kuivaan ja kosteaan hiukseen, joita pidin molemmissa n. 2 minuuttia. Kuvista näkee lopputulosten eron alkuperäiseen väriin ( chloes / sävy #60 ) , sekä millainen tulos tulee Biozellin hopeashampoolla, kun se on laitettu kosteaan hiukseen noin 5 minuutin ajaksi ylemmän kuvan hiuksiin sävyssä #613.

   Tein teille myös videon aiheesta, jossa näätte kuinka tein sävyttämisen. Toivottavasti jollekin oli tästä apuja.  Mukavaa loppu viikkoa ! 🙂

  • Comments

   1. Olipas tehokas toi manic! 🙂 ja kivan värinen toi lopputulos 🙂 <3

   2. On joo ja riittoisa jos sitä käyttää hoitsikan ja shampoon seassa 🙂 Kiitos <3

   Leave a Reply