• Live metallic silver kokemus

   posted in Hiukset by nanikaroliina on elokuu 8, 2019

   Lukijani tietävät, että luotan Colorissimo kampaamo hiusväri sarjaan, postauksen kuinka saada kylmän vaalea hiusväri kotona kampaamo hiusväreillä löytyy linkistä. Haluan usein testailla kuitenkin uusia juttuja, luen itse ja yritän etsiä ennen ja jälkeen kuvia erilaisista tuotteista sekä kokemuksia. Kokeilussa tällä kertaa oli Live metallic silver U71.

   live metallic silver U71

   Olen nähnyt ennen ja jälkeen kuvia tästä väristä, niin epäonnistuneita, kuin onnistuneitakin. Oletko joskus ihmetellyt miksi se kaunis harmaa menikin vihreäksi värjäyksessä ? Syy siihen todennäköisesti on ollut keltaisuus hiuksessa yksinkertaisuudessaan. Myös hiuksiin kertynyt metallikerrostuma ( kupari, rauta) vaikuttaa värjäyksiin. Kannattaakin tietyn väliajoin pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, joka sisältää metallin neutralisoijan.

   live metallic silver U71

   Oma kokemukseni tästä väristä oli kaunis harmaan sävy, mitä paketin värimuutoskuva lupaa. En tosin ylläpitänyt sävyä sen koommin ja se kului muutamassa pesussa pois.

   live metallic silver kokemuksia

   Kuinka saada kaunis harmaan sävy ?

   • Hiuksien tulee olla tarpeeksi vaaleat ja kylmänsävyiset ennen sävytystä. Kaunein lopputulos saadaan melkeinpä valkoiseen pohjaan.
   • Mieti myös minkä sävyisen harmaan haluat, vaalea, tumma vai siltä väliltä.
   • Harmaa hiusväri vaatii ylläpitoa, jotta se pysyy pitkään. Esimerkiksi hopeashampoot ja harmaat colormaskit.
   
   
   
   
   
   				
  • Leave a Reply