• Näin onnistut kotona hiusten vaalentamisessa

   posted in Hiukset by nanikaroliina on elokuu 1, 2019

   Tämä postaus käsittelee oman hiuksen vaalentamista, eli ei värjättyä hiusta. Vinkit ovat hyvät jos omaa hiustasi on vaalennettu ja sävytetty ja tyvi on kasvanut jonkin verran ja on aika värjätä hiukset. Hiusten vaalentaminen kotona voi olla hankalaa ja jos yhtään epäilyttää suosittelen kääntymään kampaajan puoleen.

   
   
   
   
   
   hiusten vaalentaminen kotona

   Niinkuin olen pohtinut mistä saisin hyvän vaalennusaineen omien hiusten vaalentamiseen kotona, kun Biozell vaalennusjauhetta ei ole. Kaupan hyllyltä on tullut testattua jokunen vaalennusaine, mutta lopputulos ei ole ollut hyvä yhdellä vaalennuksella. Nyt näyttäisi vihdoin siltä, että tärppäsi !

   hiusten vaalentaminen kotona

   Näillä vinkeillä onnistut kotona hiusten vaalentamisessa :

   
   
   
   
   
   • Selvitä omien hiusten tummuusaste
   • Tarkista valitun värin / vaalennuksen teho ja värikartta, millä pitäisi saavuttaa haluttu lopputulos. Värilaatikon takana oleva taulukko ja yleensä löytyy myös värikarttakirja erikseen.
   • Muista ottaa väriä reilusti, etenkin vaalentamisessa se on erityisen tärkeää, jotta saadaan haluttu lopputulos. Jos väriä on liian vähän ja epätasaisesti, on tuloksena tiikerikakku oranssein ja keltaisin vivahtein.
   • Seuraa kellosta, kuinka kauan värin pitää olla ohjeiden mukaisesti, mutta
   • tarkista myös vaalennuksen vaikuttaessa pyyhkimällä hieman värimassaa pois onko hius jo tarpeeksi vaalea, jotta vältytään hiusten katkeamiselta ja purkaksi menemiseltä.
   • Ota myös huomioon, että kostea hius on tummempi sävyltään, kuin täysin kuiva hius

   Kyllä vain ! Sain halutun tuloksen, eli sen vaalean voin keltaisen lopputuloksen, jota sitten sävytetään haluttuun lopputulokseen. Väripaketin mukana tulee myös kaksi pussia silver hoitoainetta, jonka jälkeen tulos oli kaunis melkeimpä valkoinen lopputulos.

   
   
   
   
   

   Schwarzkopf L101 SILVER BLONDE ennen ja jälkeen:

   1. Oma tyvi
   2. Vaalennusainetta riittävästi
   3. Kostea hius
   4. Paketin oma silver mask
   5. Lopputulos
   
   
   
   
   

   Kyseessä on Schwarzkopf L101 SILVER BLONDE vaalennusaine. Väri on jonkinlainen yhdistelmä vaalennusjauhetta, väriä ja hapetetta. Paketti lupaa vaalentaa jopa 8 astetta omasta väristä vaaleammaksi. Voit lukea tarkemman selosteen väristä Schwarzkopf:in omilta tuotesivuilta.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
  • Leave a Reply